Puheenjohtajan palsta

HYVÄ ADLER -sukuseuralainen

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Haluan kiittää kaikkia jäseniä kuluneesta vuodesta. Vuosi 2020 on ollut monella tapaa hyvin poikkeava aikaisemmista vuosista. On ollut rajoituksia mm. kokoontumiseen ja siksi sukuseurakin joutui siirtämään sukutapaamista/kokousta ensi vuodelle. Tämä on johtunut koronapandemiasta, joka on jatkunut Suomessa jo lähes vuoden.

Jäsenmäärä on pysynyt lähes samana kuin viime vuonna ja kiitän kaikkia jäsenmaksun maksaneita maksun suorittamisesta. Hallitusta ja muita yhdistyksen toimivia jäseniä kiitän hyvästä yhteistyöstä ja, että pystyimme jatkamaan lähes nykyisellä kokoonpanolla tämän poikkeavan vuoden yli. Hallitus on kokoontunut vuoden aikana kolmasti ja on suunnitellut ensikesänä heinäkuun lopulle yhdistyksen 25-vuotisen toiminnan juhlapäivää/sukukokousta ja paikaksi Multiaa, mikäli tautitilanne sen sallii. Toivomme mahdollisimman runsasta osallistumista ensikesän sukujuhlaan ja olisi mukava nähdä myös nuoria mukana. Kun sukuko- kous-/juhlapäivän aikataulu ja ohjelma tarkentuvat, lähetetään tieto jäsenille hallituksen kevätkokouksen jälkeen maaliskuun lopulla.

Yhdistyksen hallitus toivottaa Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille sekä Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Adler-sukuseuran hallituksen puolesta

Tuomas Virkajärvi

Adler Sukuseuralla on tänä vuonna juhlavuosi


Sukuseura on perustettu 25-vuotta sitten 5.8.1995 Keuruulla Pohjoisjärven Männistön nuorisoseuran talolla.

Matti Adlerin suvun Matti Matinpojan (Adler) syntymästä on tänä vuonna kulunut 200 vuotta. Äiti Liisa synnytti Matin 10.8.1820 Laukaan Lievestuoreen Kalliolassa.

Benjamin Adlerin suvun Benjamin Zachariaksenpoika Adlerin syntymästä on tänä vuonna kulunut 190 vuotta. Äiti Eva synnytti Benjamin 2.1.1830 Multialla.

Valitettavasti emme voineet tänä vuonna Koronapandemian vuoksi juhlistaa näitä tapahtumia sukukokouksen merkeissä.

Toivottavasti ensi vuonna voimme viettää juhlat ja nostaa maljat näiden merkkipäivien kunniaksi.

Sukuseura toivottaa Hyvää loppu kesää ja juhlavuotta kaikille sukuseuralaisille!

Kirjoita tekstisi tähän...

Mäkinen & Virtanen, Unioninkatu 29, 00170 Helsinki, 07-3640569
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita